Om oss

”`html

Välkommen till vår sida, en plats skapad av löpare, för löpare. Vår vision är att skapa en inspirerande plattform där kunskap, motivation och gemenskap flödar fritt för att hjälpa dig uppnå dina löparmål. Oavsett om du är en passionerad maratonlöpare eller precis har tagit dina första steg på löpspåret, här finns något för alla.

Webbplatsen drivs av två passionerade löpentusiaster, Erik och Sara, som båda har en lång historia av löpning bakom sig, både som deltagare och tränare. Deras gemensamma vision är att göra löpning tillgängligt och givande för alla, oavsett ambitionsnivå.

Erik Johansson har varit en ivrig löpare sedan tonåren och har med åren samlat på sig en imponerande mängd medaljer från olika lopp. Hans passion ligger i att motivera andra att övervinna sina utmaningar och nå sina högsta mål. Erik är även en certifierad löpcoach och delar gärna med sig av sina bästa träningstips, allt från hur man förbättrar sin teknik till hur man håller sig motiverad.

Sara Lindberg, med en bakgrund inom sportpsykologi, vet allt om vikten av det mentala spelet i löpning. Hon började springa som ett sätt att hantera stress under universitetstiden och upptäckte snabbt hur löpning bidrar till både fysiskt och psykiskt välbefinnande. Sara är expert på att hjälpa löpare att bryta mentala barriärer och hitta glädje i varje löpsteg.

Tillsammans har Erik och Sara byggt upp denna sida för att dela med sig av sin passion och kunskap till löparsamhället. Genom deras ögon hoppas vi att du finner inspiration, kunskap och community-stöd för att göra din löparresa till det bästa den kan bli.

”`